Speciální jemně mletá vysokolepková hladká mouka. Těsto z ní se snadno zpracovává a umožňuje přípravu tenké a křupavé pizzy.
5 kg
Obsah popela (v %) | max. 0,60 |
Granulace síto μm/propad (v %) | 257 / min. 96,0 162 / min. 75,0 |
Mokrý lepek v sušině (v %) | min. 35,0 |
Jemně mletá pšeničná mouka s dobrou absorpcí vody. Používá se k výrobě vysoce kvalitního bílého chleba a dalších pekařských nebo cukrářských výrobků. Pekařské výrobky mají dobrý objem, příjemnou vůni a chuť, dobře upečenou kůru a rovnoměrně rozložené póry ve vnitřní části.
Více infoHrubá mouka má z našich mouk nejhrubší zrnitost a je neocenitelná zejména při vaření. Těsto z této mouky se velmi dobře zpracovává a výrobkům dává charakteristikou kyprou strukturu.
Více infoPoužívá se k výrobě těstovin, litých a šlehaných těst, přidává se do koblih, noků a zavářek. Pekařské výrobky mají křehkou konzistenci, světlou barvu a jemnou střídku.
Více infoSpeciální hladká mouka na chléb a chlebové výrobky. Výrobky z této mouky mají tmavší barvu střídky a výraznější aroma.
Více infoSpeciální hladká mouka na chléb a chlebové výrobky. Dodává chlebu a tmavému pečivu typickou chuť a aroma. Celožitné pečivo je hutnější než pšeničné a má menší objem.
Více infoSpeciální jemně mletá vysokolepková hladká mouka. Těsto z ní se snadno zpracovává a umožňuje přípravu tenké a křupavé pizzy.
Více info